Локшинорізка Frico FRU-047 дозволить приготувати в домашніх умовах локшину, спагетті та інші страви. Локшинорізка займає мало місця, легко чиститься, а найголовніше, нітрохи не поступається навіть професійному обладнанню для приготування локшини. Особливості: Високоякісна нержавіюча сталь Регулювання товщини тесту Кріплення до столу Приготувати смачні і корисні домашні спагетті, а також інші макаронні вироби ви зможете за допомогою такого винаходу як спагетница (локшинорізка) . Пристрій являє собою два валика з ріжучими лезами по колу, які при обертанні ручки розрізають лист тіста на рівні смуги. Даний прилад виготовлений з високоякісної харчової сталі, не яка вступає в реакцію з продуктами і не спотворює смак приготованих страв. Дана модель є малогабаритної, тому зручна в зберіганні і транспортуванні. Користуватися цим приладом досить просто, головне правильно замісити тісто. У лапшерезке передбачений вал для тонкої розкочування тіста і два нарізних механізму для нарізування вузької чи широкої локшини. Розгортає тісто товщиною від 0,5 мм до 3 мм ідеально підходить для тесту на чебуреки, пельмені тощо) І нарізає локшину двох розмірів - 2 і 6 мм. Ширина валика тісторозкатки 14 див. Спосіб застосування:
1. Перед першим використанням протріть всі частини вологою серветкою: це необхідно, щоб видалити масло і наліт, який може залишитися після фабричного виробництва
2. Розташуйте пристрій на кухонному столі
3. Закріпіть спагетницу на столі за допомогою фіксатора, що входить в комплектацію
4. Вставити ручку в спеціальний отвір до прокручивающему механізму
5. Перед першим використанням спагетницы пропустіть невелику кількість тіста через вали, щоб також провести їх попередню очистку; не використовуйте це тісто повторно
6. Приготуйте тісто для спагетті
7. Відрегулюйте коліщатко спагетницы і пропустіть шматочок тіста через вали, крутячи ручку; пропускати тісто потрібно 5-6 разів. Якщо потрібно, перед черговим пропуском посипайте борошном тісто
8. Після того як тісто раскатано в спагетнице, при необхідності обріжте його – довжина шару повинна становити максимум 25 см
9. Переставте ручку в отвір до ріжучого механізму
10. За допомогою коліщатка ви можете відрегулювати товщину нарізуваних спагетті (передбачено 6 варіантів товщини)
11. Крутите ручку, щоб тісто пройшло через ріжучі вали, і вийшли спагетті.
Рекомендації по догляду. Не можна мити в посудомийці і під водою; після використання почистіть з допомогою дерев'яної палички або щітки. Щоб почистити всередині, треба трохи розібрати; в процесі роботи періодично очищайте скребки кухонних папером; слідкуйте, щоб між роликів не потрапив сторонній предмет
Великий вибір якісної кухонного начиння за доступною ціною. Натисніть!
- Магазин з настроєм
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Frico |
Тип | Тісторозкатка-локшинорізка |
Привід | Ручний |
Ширина валу | 140 мм |
Мінімальна товщина пласта | 0.5 мм |
Максимальна товщина пласта | 3 мм |
- Ціна: 580 ₴